full screen background image

VIDEO / „Inimă stai” – single de la Mario Fresh, Renvtø, Johny Romano

„Inimă stai” este numele single-ului pentru care au colaborat Mario Fresh, Renvtø, Johny Romano.

Mario Fresh și Renvtø fac echipă cu Johny Romano pentru un nou hit: „Inimă stai”. Compus de către cei trei artiști, „Inimă stai” este despre iubirea ce prinde contur cu fiecare zi petrecută împreună cu sufletul pereche și spune povestea unei inimi frânte ce caută cu disperare dragostea.

„Sunt foarte fericit pentru că am reușit să fac să se întâmple această colaborare, al cărei succes deja îl presimt. Este a treia colaborare din acest an și îmi doresc să se bucure de aceleași reușite precum «Umbre» și «Necesar». Le mulțumesc băieților că au luat parte la acest proiect”, spune Mario Fresh.

„După succesul piesei «Necesar», îmi doresc ca piesa «Inimă stai» să ajungă și mai departe, mai ales că este o colaborare neașteptată pentru oameni. Atât Mario, dar și Johnny au făcut o treabă senzațională și împreună credem că am reușit să facem ceea ce se numește «hit»”, povestește Renvtø.

„Mă bucur că am reușit să fac parte din această colaborare. Mario și Renvtø sunt o echipă minunată, alături de care am creat o piesă care sperăm să ajungă la inimile oamenilor și să rămână acolo. Sunt convins că nu este ultima dată când ne veți auzi împreună, pentru că «Inimă stai» este doar începutul”, adaugă Johny.

 

 

MAI CITEŞTE

Povestea Neversea continuă în 2023, află cât costă abonamentele

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *