full screen background image

INNA a făcut 1 miliard de vizualizări pe canalul ei de YouTube

inna

După ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonați (în prezent, are peste 1.6 milioane de abonați), a bifat două videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări (“In Your Eyes” feat. Yandel și “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reușește să stabilească un nou record și adună 1 miliard de vizite pe propriul canal.

 

INNA le oferă cadou fanilor ei pentru susținere și sprijin videoclipul piesei “Rendez Vous”, filmat în Costa Rica. Piesa este inclusă pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.

 

De-a lungul vremii, INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cântă cu band-ul pe acoperișurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari orașe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar și București, Rock the Street, Grandma Session, On the Road.

Aceste cifre sunt impresionante, INNA acumulând pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât artiști renumiți pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizari).

 

INNA are rezultate extraordinare în online. Pe lângă YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artiști români.

De curând, INNA a susținut un concert în Hard Rock Café in Bucuresti  și apoi în Mexic la Festivalul Campeche, pe aceeași scenă pe care au urcat nume mari ale industriei muzicale internaționale precum Tiesto sau Daddy Yankee.

 

Vezi clipul piesei “Rendez Vous” aici:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *