full screen background image

AUDIO / Invitație la teatru cu Angela Zarojanu, la DIS DE DIMINEAȚĂ. Vezi programul integral al Festivalului Zilele Teatrului Matei Vișniec Suceava

Prezentă la „Dis de Dimineață”, Angela Zarojanu, manager al Teatrului Municipal  Matei Vișniec Suceava a vorbit despre programul Festivalului Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, care va avea loc în perioada 11 – 19 mai,  dar și despre teatru ca loc pentru socializare. 
Iată programul manifestărilor:
„Ceea ce am făcut anul acesta mai deosebit este faptul că avem și spectacole stradale. Suntem prezenți și la Rădăuți, Fălticeni și Gura Humorului, mai precis la Mănăstirea Voroneț. Sperăm să fie invadată Suceava de turiști, de spectatori, de oameni care iubesc teatrul și să ne simțim minunat pe parcursul celor 9 zile de teatru de la Suceava” a spus ea.
Întrebată cum reacționează suceveanul când vine vorba de teatru, Angela Zarojanu a menționat că „se simte nevoia ca Suceava să devină un oraș cultural în adevăratul sens al cuvântului, pentru că deja populația s-a mărit, sunt multe familii tinere, sunt aspirații, dorințe, trebuie să le oferim ceva. În ceea ce privește publicul spectator, avem patru componente de public: publicul specialist, publicul fidel, publicul în formare și a parta categorie sunt copiii Copiii sunt foarte interesați de teatru, de ce se întâmplă. Și pe perioada festivalului vom avea ateliere dedicate copiilor”.
ACEEAȘI RUBRICĂ
DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *