full screen background image

Jean Gavril feat. Feli – Îți pare rău (cover Dan Spătaru)

Jean Gavril și Feli lansează “Îți pare rău”, o variantă personală, sensibilă și plină de emoție a piesei interpretate în versiunea sa originală de marele artist Dan Spătaru care anul acesta ar fi împlinit 80 de ani. Cuceriți de piesa și de povestea pe care o transmite, Jean și Feli și-au dorit ca prima care ascultă versiunea interpretată de ei să fie Sidonia Spătaru, soția lui Dan Spătaru. “Parcă ne doream cumva girul lui Dan Spataru și ne-am gândit că e firesc ca primul ascultător al versiunii noastre să fie cel mai apropiat om al artistului, femeia puternică din spatele legendei, și așa am ajuns cu piesa la doamna Spătaru căreia îi și dedicăm interpretarea noastră”, povestește Jean care a primit cu emoție un “bravo” din partea soției lui Dan Spătaru pentru piesa reprodusă în studiorile HaHaHa Production. “M-a impresionat mult și îmi venea să mă fac mic-mic de recunoștință când ne-a spus ca probabil și lui Dan Spataru i-ar fi plăcut mult cum sună melodia în interpretarea noastră”.

Jean a ascultat pentru prima dată piesa “Îți pare rău” în urmă cu doi ani și de atunci l-a marcat, i-a sunat în urechi și în suflet non-stop până când s-a hotărât sî-i dea și glas alături de Feli: “Am intrat în studio și am tras piesa dintr-o suflare. Versiunea aceasta pe care am lansat-o acum este acea primă interpretare a mea, nicio alta variantă pe care am tras-o după aceea nu a avut aceeași emoție ca acea primă întâlnire a mea cu piesa în fața unui microfon. Piesa aceasta este toată o emoție, de la început până la sfârșit”.

Odata cu “Îți pare rău”, Feli trăiește parcă poezia iubirilor de altădata care se găsesc din ce în ce mai rar în ziua de astăzi: “Sunt foarte încântată că în sfârșit cânt un duet cu Jean și mai ales o așa piesă a marelui Dan Spătaru. Când <<ne-a lovit>> ideea de a reface Îți pare rău, am fost atât de entuziasmați încât repede am intrat în studio și am tras piesa! Îmi dă o stare de nedescris și mă duce cu gândul la iubirile REALE din vremuri, iubiri care astăzi foarte rar se trăiesc!”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *