full screen background image

Studenții suceveni de la Poliție Locală la început de carieră

Studenții din anul II de la programul de studii Poliție Locală din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității Ștefan cel Mare Suceava se pregătesc să-și înceapă cariera.

După mai bine de un an de studiu intensiv, prima generație a studenților de la Poliție Locală îmbracă uniforma de student Poliție Locală.

 

Studenții din anul II au pășit pragul Inspectoratului de Poliție  Suceava sub îndrumarea lect. univ. dr. Cristian Cucoreanu – profesor asociat al USV în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative.

 

Vizita studenților a fost un prilej pentru a intra în contact cu un personal calificat în prezervarea ordinii de drept, precum și prevenirea pericolului antisocial.

 

Polițiștii le-au prezentat studenților principalele structuri de specialitate, atenția acestora fiind captată de Serviciul Criminalistic și Serviciul de Acțiuni Speciale (S.A.S.).

 

Inspectorul principal Andrei Ceobanu le-a prezentat studenților modalitățile de cercetare a câmpului infracțional și principalele atribuții pe care le are un polițist ajuns primul la fața locului, imediat după momentul săvârșirii unei fapte penale.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *