full screen background image

Judecata poveștilor cu magicianul Marian Râlea, la Shopping City Suceava

Judecata poveștilor – La Shopping City Suceava, Ziua Internațională a copilului este prilej de sărbătoare pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Astfel că, pe 1 iunie, va avea loc un spectacol deosebit, alături de cunoscutul magician din Abracadabra, Marian Râlea.

Spectacolul interactiv Judecata poveștilor va avea loc în zona de food a centrului comercial Shopping City Suceava, pe 1 iunie, de la ora 17:00.

Special pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii dornici să-l revadă, magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător, un program interactiv, în cadrul căruia copiii sunt transpuși în lumea magică a poveștilor.

În mod miraculos, cei mici vor deveni eroi de poveste și vor avea ocazia să „judece” personajele din consacratele povești românești.

Sub îndrumarea magicianului Marian Râlea și alături de alte personaje, ajutoarele sale, micii participanți vor descoperi magia gândirii imaginare.

Cu doar câteva elemente de recuzită, copiii vor da frâu liber imaginației și se vor transforma în adevărați eroi care vor avea superputerea de a schimba cursul poveștilor.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile! Activitatea este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani.

Evenimentul va avea loc în zona de food a centrului comercial Shopping City Suceava, începând cu ora 17:00.

La final, participanții vor avea ocazia să facă fotografii cu Marian Râlea, Magicianul poveștilor, care a bucurat copilăria multor generații de spectatori.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Expoziție de jucării la Shopping City Suceava

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *