full screen background image

KAZIBO Music prezintă: Markus Schulz și Soundland – Facedown

COVER_ITUNES4-01

Markus Schulz şi Soundland anunţă lansarea „Facedown“, noul hit KAZIBO Music, compus atât în România cât și în SUA!

 

Cotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz a colaborat până acum cu zeci de nume grele ale industriei muzicale internaţionale, printre care Madonna şi Depeche Mode. Markus colaboreaza cu  Soundland, proiectul de suflet al celor de la KAZIBO Music, alcătuit din Andy Platon şi DJ Kaleia pentru un single ce ataca topurile internationale.

 

Produs în studiourile KAZIBO Music, dar și in SUA, de către Markus Schulz, Ovidiu Baciu (Naguale), Alex Pelin și Andy Platon, „Facedown“ este un single EDM ce se bucură de un sound tonic, o întoarcere la origini când o chitară și o voce spuneau o poveste ce parea că am trait-o cu toții.

 

Totodată, lansarea noii piese „Facedown“ marchează şi iniţiativa echipei KAZIBO Music de a promova România peste graniţele ţării. Urmărește #ILoveRomania pe facebook si descopera ce ti-au pregatit băieții de la KAZIBO. Realizat de regizorul Alex Ceauşu pe Transfagarasan, scenariul videoclipului „Facedown“ reprezintă, simbolic, drumul a doi îndrăgostiţi care se descoperă şi se lasă inspiraţi unul de celălalt, totul pe fundalul peisajelor fabuloase din munţii Făgăraş.

 

Filmat în cadre spectaculoase, pe traseul celebru al Transfăgărăşanului şi gândit ca un joc candid între un el şi o ea (personaj întruchipat de actriţa Laura Cosoi), clipul completează ideal muzica, beat-ul şi versurile piesei. Mai mult, cadrele trase din aer şi care te poartă deasupra serpentinelor spectaculoase, de deasupra lacului Vidraru te trimit cu gândul la o dragoste care se oglindeste metaforic in peisajul ce parca te lasa fara aer.

 

KAZIBO Music a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.

 

Aici poți viziona videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *