full screen background image

La teatrul din Suceava se montează spectacolul “Fernando Krapp mi-a dat această scrisoare”

Regizorul Alexander Hausvater a început la Suceava producția unui spectacol eveniment.

El lucrează intens cu actorii Teatrului „Matei Vișniec” pentru spectacolului “Fernando Krapp mi-a dat această scrisoare”, de Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă a scriitorului spaniol Miguel de Unamuno ( traducerea: Victor Scoradeț, adaptare Alexander Hausvater )

Alexander Hausvater a declarat despre spectacolul “Fernando Krapp mi-a dat această scrisoare” că îmbină poezia, muzica, dansul flamenco, corala, proiecția video și un text de o fragilitate unică.

“Spectacolul are ca țintă o lume inexprimată, o lume a fanteziei si a umorului negru în care Iulia, o tânără fată, se ascunde.

Când întâlnește un personaj suspect, cu un trecut dubios, ea devine inspirația unui adevărat roman polițist.

Cel care a omorât o dată, va omoră din nou.

Și dacă soțul ei, Fernando Krapp, ascunde asasinarea unei soții și a multor iubite, înseamnă că se pregătește pentru o nouă crimă.

Spectacolul nostru este un carnaval al simțurilor, o călătorie în misticismul și senzualitatea unei tinere care preferă să trăiască viața visată mai curând decât cea reală.

Cuplul care se formează trece prin timp și spațiu, ca să se regăsească la adânci bătrâneți cu un regret tomnatic că dragostea nedeclarată poate nu e dragoste reală” a spus Hausvater.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *