full screen background image

Turneul final al Campionatului național universitar de handbal masculin se joacă la Suceava

Ministerul Educației Naționale, prin Federația Sportului Școlar și Universitar, în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, Federația Română de Handbal, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociația Județeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava organizează, în perioada  4 – 7.05 Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin.

 

 

Jocurile din cadrul competiţiei se vor desfăşura în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava și în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava.

 

 

La această competiție vor participa 8 echipe califícate din următoarele 7 centre universitare : Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea „Transilvania din Braşov, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, U.M.F. „Carol Davila” București, Academia de Studii Economice București, Universitatea din Piteşti și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

 

 

Președintele Comisiei de Organizare este decanul Facultăţii Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, prof.univ.dr. Petru GHERVAN.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.