full screen background image

Liviu Teodorescu continuă seria de lansări din acest an cu piesa “Mulțumesc”

“Mulțumesc” vine ca o declarație de mulțumire atipică, pusă pe note muzicale. Cu o fină ironie, artisul face o declarație chiar ex-ului persoanei iubite. Mulțumirea constă în comportamentul nepotrivit, pe care acesta l-a avut și faptul că nu a știut să o iubească, lăsându-i lui loc artistului să repare tot ce a stricat el.

Aceasta este prima piesă din al treilea volum LiTE Moments, un proiect de suflet marca Liviu Teodorescu. Este al treilea an consecutiv în care Liviu lansează seria LiTE Moments, un calup de piese scrise cu și despre iubire. În continuare, artistul va mai lansa încă două melodii, parte din acest volum, la o distanță de două săptămâni între ele. În ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat și au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu, fiind fredonate de toți fanii.

Versurile și muzica sunt făcute integral de Liviu Teodorescu, pentru producție a colaborat cu Ionuț Vasilache, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Like?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *