full screen background image

Maneskin, trupa rock italiană – a exclus Rusia din primul său turneu mondial

Trupa rock italiană Maneskin, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a concursului Eurovision, a anunţat lansarea primul său turneu mondial, din care a exclus Rusia, în semn de condamnare a invaziei din Ucraina, relatează EFE.

Trupa italiană şi-a extins turneul mondial, adăugând alte 16 oraşe din Statele Unite şi din Canada ca urmare „a solicitărilor foarte numeroase”, se arată într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Turneul va începe pe 31 octombrie la Seattle, iar în Spania trupa va ajunge anul viitor şi va concerta la Barcelona, pe 11 aprilie 2023, la Palau Saint Jordi.

Maneskin, care a devenit un adevărat fenomen muzical după ce a deschis concertele legendarei formaţii The Rolling Stones, a condamnat într-un comunicat invazia din Ucraina şi a optat pentru excluderea Rusiei din turneul său mondial.

Inițial, trupa a precizat că, având în vedere „aceste momente de tensiune” în Europa, trebuie să-şi redefinească calendarul concertelor, iar apoi a anunţat versiunea definitivă a programului, din care concertul din Rusia au fost anulat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *