full screen background image

Manifestări organizate de Primăria Fălticeni în decembrie

Primăria și Consiliul Local Fălticeni organizează, în această lună, numeroase manifestări cultural – artistice şi comemorative.

Mâine este programată Cupa Moş Crăciun la atletism, pe 13 decembrie va fi inaugurat Orăşelul Copiilor, iar pe 14 decembrie la sala de sport  Gabriel Udişteanu va avea loc  Cupei Iernii la tenis de masă, iar la baza de agrement Nada Florilor cupa cu același nume la înot copii.

 

Pe 16 decembrie Muzeul Apelor Mihai Băcescu va găzdui un miniconcert de colinde și cântece populare specifice şezătorilor de iarnă din satele de pe Valea Şomuzului şi Valea Moldovei.

 

Biblioteca municipală din Fălticeni va fi, pe 19 decembrie, locul de desfășurare a unui spectacol folcloric, iar a doua zi, la Muzeul Ion Irimescu va avea loc Gala Premiilor de Excelenţă.

 

Pe 21 decembrie este programată Cupa Moş Crăciun la tenis de câmp pentru copiii, pe 22 decembrie vor fi comemorați eroii revoluţiei din 1989 și pe 24 decembrie Moș Crăciun va veni cu daruri pentru copii.

 

Ziua de 27 decembrie este rezervată concertului de colinde tradiţionale şi religioase la Muzeul Ion Irimescu și spectacolului de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou din Piaţa Nada Florilor.

 

În ultima zi a anului Primăria Fălticeni va primi urători și va organiza, la miezul nopții, un foc de artificii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza