full screen background image

Măsuri anti COVID la Primăria Rădăuți

Din cauza creșterii alarmante a incidenței cazurilor COVID în Rădăuți, primarul BOGDAN LOGHIN a dispus măsuri în vederea limitării apariției unor eventuale focare de infecție.

 

Angajații care au intrat în contact direct cu persoane infectate au obligativitatea de a intra imediat în autoizolare și de a anunța medicul de familie.

Primăria a sistat audiențele și activitatea cu publicul până la sfârșitul lunii, orice solicitare urmând a se face prin intermediul adresei de mail  radauti@prefecturasuceava.ro

Pentru obținerea de informații se pot folosi numerele de telefon și adresele electronice ale instituției, publicate pe siteul primariaradauti.ro

În cazuri excepționale, persoanele interesate se pot adresa celor 2 ghișee din cadrul Primăriei : Registratură și Serviciul Taxe și Impozite, accesul pentru al 2-lea ghișeu făcându-se prin curtea interioară a instituției.

Programul angajaților se desfășoară în schimburi, între orele 6 – 14 și 14 – 22.

Programul de funcționare al Serviciului Taxe și Impozite Rădăuți nu a fost modificat, acesta fiind deschis de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 16.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *