full screen background image

Măsuri de prevenire referitoare la noul tip de coronavirus luate pe aeroportul Suceava

În vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus, aeroportul Suceava vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea unor materiale informative, cât și prin intermediul asistentilor medicali din cadrul aeroportului, care pot oferi sfaturi și ingrijiri medicale de urgență.

În terminalele de plecări și sosiri, la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de check-in ale aeroportului au fost afișate anunțuri de informare și au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucțiuni referitoare la combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus.

 

Aeroportul colaborează în permanență cu autoritățiile din domeniul sănătății publice, cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în cadrul aeroportului, precum și cu companiile aeriene pentru implementarea tuturor măsurilor de precauție.

 

Conducerea aeroportului Suceava roagă pasagerii care au ca simptome febră mare, tuse și dificultate la respirație să contacteze de urgență asistenta medicală din cadrul aeroportului sau să se prezinte la cel mai apropiat spital.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *