full screen background image

Maya Pop x Amedeo – Colindele din București (Străzile din București cover)

Maya Pop și Amedeo au lansat „Colindele din București”, cover după bine-cunoscuta piesă „Străzile din București”, cântată de florianrus și MIRA. Acum este cel mai bun moment în care să te lași invadat de emoțiile și de amintirile inspirate de perioada Crăciunului, așa că hai să-i dăm play!

Sărbătorile de iarnă au o magie specială pe care suntem siguri că ai simțit-o an de an. Artiștii te invită să te bucuri de toate sentimentele minunate împreună cu ei și îți împărtășesc o poveste de dragoste cu care, mai mult ca sigur, poți rezona. Ce altă perioadă e mai potrivită pentru a-ți destăinui dragostea decât aceasta, în care toate emoțiile se împletesc poetic cu fulgii de zăpadă și cu globurile strălucitoare?

„Muzica mea este despre feeling. Tot ce îmi doresc este să reușesc să transmit oamenilor ce simt eu atunci când compun, când cânt. Universul muzicii este oricum magic, iar acum, când adăugăm în ecuație și sărbătorile de Crăciun, aproape se creează o explozie de sentimente!”, declară Maya.

„Sunt bucuros să împărtășesc tuturor ceea ce simt. Oamenii ar trebui să se inspire reciproc și fix asta vreau să fac. Suntem ființe umane unice și reacționăm în mod diferit în orice situație… dar muzica ne face pe toți să simțim aceeași sclipire magică, adânc înrădăcinată în inimile noastre”, ne spune Amedeo.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *