full screen background image

Mii de suceveni la ceremonia militară de Ziua Națională

În centrul municipiului Suceava s-a desfășurat ceremonia militară cu prilejul Zilei Naționale, la care au luat parte cadre și tehnică de la Batalionului Artilerie Alexandru cel Bun Botoșani, Colegiul Militar Ștefan cel Mare Câmpulung Moldovenesc și Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.

 

 

După depunerea coroanelor de flori, au defilat, prin fața a câtorva mii de oameni, efective de polițiști, jandarmi și lucrători ISU.

 

 

În cuvântul său, prefectul MIRELA ADOMNICĂI a subliniat că ultimii 99 de ani au adus modernizarea țării și că trebuie să ne aducem mereu aminte de eroi.

 

 

 

 

Președintele Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR a menționat că intrarea în anul centenar trebuie să-i facă mândri pe toți românii, atât din țară, cât și din diaspora.

 

 

 

 

La rândul său, primarul ION LUNGU a rememorat succint momentele importante din istoria românilor, precizând că dezvoltarea țării trebuie să se facă în armonie.

 

 

 

 

La finalul ceremoniei de Ziua Națională, tehnica de intervenție a fost prezentată într-o expoziție amplasată în fața Palatului Administrativ Suceava.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *