full screen background image

Municipiul Suceava, din nou în scenariul roșu COVID

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis trecerea în scenariul roșu a municipiului Suceava și a comunelor Dornești, Ilișești și Ipotești, începând de marți – 3 noiembrie.

Vor fi interzise activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și concerte,activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice deschise.

În comunele Frătăuții Noi, Frumosu și Valea Moldovei, tot de marți – 3 noiembrie, desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, va fi permisă fără a depăși 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

În aceste localități purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toate persoanele în spațiile publice deschise.

Unitățile de învățământ din municipiul Suceava funcționează astăzi potrivit programului anterior, urmând a fi emise noi dispoziții de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *