full screen background image

USV restrânge activitățile față în față

Începând de luni – 2 noiembrie, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava suspendă parțial activitatea față în față.

Hotărârea de trecere în regim online se referă la studenții înmatriculați la studii de licență, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultăților de Drept și Științe

Administrative, Litere și Științe ale Comunicării, Științe Economice și Administrație Publică, Științe ale Educației și Istorie și Geografie, cu excepția programelor de studii Geografie și Geografia turismului.

Suspendarea activităților este valabilă până la finalul semestrului întâi.

Studenții facultăților amintite, care sunt în prezent cazați în cămine, trebuie să elibereze camerele până cel târziu pe 4 noiembrie, cazurile excepționale urmând a fi analizate de conducerea USV.

Căminele vor rămâne deschise pentru studenții celorlalte facultăți.

Studenții din anul întâi de la Facultățile de Inginerie Electrică, Inginerie Mecanică, Inginerie Alimentară, Silvicultură și Educație Fizică și Sport, la care se adaugă studenții de la programele Geografie și Geografia turismului, vor continua să desfășoare laboratoarele față în față.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *