full screen background image

Nick nnd și Pepe vor urca pe scena We Love Music Festival

Nicolae Marin sau Nick nnd cum este cunoscut în lumea muzicală, va fi și anul acesta prezentator al evenimentului We Love Music Festival, împreună cu Liana Stanciu. Iar Pepe este unul dintre invitații speciali.

Festivalul va avea loc în perioada 18 – 20 august pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea.

“Cei care vor concerta vor fi anunțat pe parcursul următoarelor săptămâni. Artiștii vor fi spectaculoși. Îmi permit să spun că unii dintre ei sunt legendari pentru publicul din România și nu numai. Pentru că sunt artiștii care au făcut, cu adevărat, publicul să vibreze în perioada anilor ’80, ’90, 2000. Ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd”, a declarat Marius China, unul dintre organizatorii festivalului.

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival au început, iar biletele Early Bird au fost puse în vânzare.

Dacă și tu te regăsești printre iubitorii de muzică doritori de a se reconecta cu natura lor muzicală, atunci ediția a II-a We Love Music Festival din vara anului 2023 este de neratat. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/).

”În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare” au mai adăugat organizatorii, care au așteptări mari de la acest festival.

 

 

 

MAI CITEŞTE

VIDEO / ZDOB ȘI ZDUB LANSEAZĂ IMNUL OPTIMISMULUI, „SĂ NE FIE BINE ȘI FRUMOS”

 

DĂ-NE FOLLOW PEINSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *