full screen background image

VIDEO / Minelli și SICKOTOY lansează “Think About U”

Minelli și SICKOTOY colaborează din nou. 

“Think About U” reprezintă a treia lansare dintr-un material mult mai amplu, primul album al lui Minelli, care va fi disponibil pentru întreaga lume începând cu 3 martie.

Cu un sound statement, care descrie perfect călătoria lui Minelli, “Silver & Gold | Chapter II” este o incursiune în evoluția artistei în materie de sound și stil.

Fiecare piesă are propria poveste, transpunând gândurile creative ale lui Minelli în adevărate imnuri ale distracției și dansului. Pe lângă “Think About U”, albumul va include încă 11 piese, “Silver & Gold”, “Maracatu”, “Crazy”, “Tonight”, “Drinks on Mi”, “Stay Awake”, “Vitamin U”, “Routine”, “Memories”, “Don’t u Worry”, “Kill the Lights” și încă două piese, de care fanii artistei se pot deja bucura, “Could Be Something” și “Deep Sea”.

,,M-am distrat atât de mult scriind această melodie, nu numai că versurile au apărut foarte ușor, dar cred că echipa a fost atât de dedicată și in the mood for fun în același timp, încât întregul proces a fost ca un rollercoaster super fun. Este minunat să colaborez din nou cu SICKOTOY și sper că veți iubi acest cântec la fel de mult ca noi.” ne spune Minelli.

,,Îmi place că piesa are atât semnăturile muzicale specifice ale lui Minelli, cât și ale mele, modul nostru de a lucra și de a performa. Cred că acesta ar putea fi următorul tău <<party anthem>> ”. ne spune SICKOTOY.

 

 

 

MAI CITEŞTE

VIDEO / ZDOB ȘI ZDUB LANSEAZĂ IMNUL OPTIMISMULUI, „SĂ NE FIE BINE ȘI FRUMOS”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *