full screen background image

VIDEO / Nicola lansează “Cadouri în avans”

Nicola întâmpină luna decembrie cu o frumoasă piesă numai bună pentru perioada sărbătorilor de iarnă.
În colaborare cu Sprint Music artista a pus la cale o melodie de Crăciun, “Cadouri în avans”. Muzică Adi Cristescu și Mihai Mititescu şi text: Adi Cristescu, Cosmin Dobrescu, iar de orchestrație s-a ocupat Enri Demi. Videoclipul a fost realizat de regizorul Claudiu Stan (MVPEntertainment).
“Cadouri în avans” are un vibe pozitiv, e o conexiune directă între mine, oameni și Moș Crăciun. Printre milioanele de dorințe ale oamenilor care cred în Moșu’ sunt și eu cu visurile mele care vreau să se transforme în realitate. Cred că această piesă este unul dintre cadourile pe care le primesc în avans. Îmi doresc ca melodia “Cadouri în avans” să intre în inimile oamenilor, să le facă sărbătorile mai frumoase, să le umple casele cu bucurie și fericire”, a mărturisit Nicola despre piesa pe care o lansează azi, chiar cu o zi înainte de Moș Nicolae.
“Îmi place să primesc cadouri dar și să dăruiesc. Este cea mai frumoasă perioadă a anului atunci când dorințele și visele se pot transforma în realitate. Știe Moșu’ ce-mi doresc. Să vină! Hehe!”, a mai adăugat artista.

 

 

 

MAI CITEŞTE

VIDEO / THE MOTANS ȘI IRINA RIMES – „GATA DE ZBOR”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *