full screen background image

VIDEO / The Motans și Irina Rimes – „Gata de zbor”

The Motans și Irina Rimes colaborează  pentru piesa „Gata de zbor”, o piesă sensibilă, cu un videoclip cinematic. 

„A fost o vară… de fapt, a fost chiar un an… cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți <<Gata de zbor>>.” spune The Motans.

The Motans și Irina Rimes impresionează întotdeauna prin versurile și interpretarea lor, așa că nu e întâmplător că cei doi s-au bucurat de succes cu cele două colaborări anterior avute. Piesa “POEM” se bucură de 64 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Cel Mai Bun DJ”, prima colaborare a celor doi, are peste un milion de streams pe Spotify.

Videoclipul regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea, are parte de un aer boem și actori bine-cunoscuți de către public. Așadar, pentru realizarea acestuia, s-au adunat la același loc Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman. Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina și The Motans, alături de alte două favorite ale publicului, Roxen și DARA, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu.

Piesa a fost scrisă de către Denis Roabeș și Irina Rimes, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Quick.

 

 

 

MAI CITEŞTE

POVESTEA NEVERSEA CONTINUĂ ÎN 2023, AFLĂ CÂT COSTĂ ABONAMENTELE

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *