full screen background image

Noi restricții COVID în municipiul Suceava

Având în vedere creșterea incidenței coronavirusului, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Suceava a hotărât că, în spații închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 50 % din capacitatea maximă a spațiului.

 

Participarea este permisă doar persoanelor vaccinate, celor care prezintă test PCR negativ nu mai vechi de 72 ore sau antigen rapid nu mai vechi de 24 ore și persoanelor care au trecut prin boală.

Organizarea în aer liber a spectacolelor și concertelor este permisă cu participarea a cel mult 2.500 spectatori și cu purtarea măștii de protecție.

Sunt permise evenimentele private – de tipul nunți sau botezuri – cu maxim 300 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de minim 2 metri pătrați pentru fiecare persoană.

Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 70 % din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5 – 2 dimineața, dacă toate persoanele sunt vaccinate.

În municipiul Suceava se instituie obligația purtării măştii de protecţie pe o rază de 50 metri în jurul unităţilor de învăţământ, precum și în alte spații publice  deschise cu afluență mare de persoane cum ar fi piețe și stații pentru transportul în comun.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *