full screen background image

VIDEO / Nou single de la DJ Project x Lidia Buble – „Ochii Tăi”

DJ Project lansează noul single – „Ochii Tăi” – în colaborare cu Lidia Buble.

„Ne-am bucurat mult când Lidia a acceptat să se alăture pentru colaborarea aceasta. Simțeam nevoia unei voci sensibile și puternice care ar putea să livreze piesa către ascultători, iar Lidia este fără doar și poate artista care are capacitatea asta. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă” ne spune DJ Project.
Piesa a fost scrisă și compusă de către Gino Manzotti, Emanuela Alexa (EMAA), ACHI (Petre Octavian Ioachim), Florian Rus și Darius Țăran, în timp ce producția a fost realizată de către ACHI (Petre Octavian Ioachim) și Gino Manzotti.
„După cum știți, iubesc piesele care au un mesaj profund, sensibil și, unde, simt că pot fi eu însămi. Colaborarea cu băieții de la DJ Project a venit natural, pentru că rezonăm cu stilul romantic, plăcut inimilor noastre și am știut că va fi una profesionistă, așa cum sunt ei. Așa cum mie mi-a atins sufletul de la prima audiție, așa sper să ajungă și la sufletele tuturor și să simtă emoția pură când ascultă <<Ochii Tăi>>. Ochii nu mint niciodată, ci pot arăta cu adevărat ce și cum simțim” ne spune Lidia Buble.

 

MAI CITEŞTE

DIRTY NANO A LANSAT UN REMIX AL POPULARULUI ŞLAGĂR „DACĂ PLECI”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *