full screen background image

Prefectul HARASIM la PUNCTUL PE I despre deszăpezire și problemele în furnizarea utilităților

Prefectul județului Suceava CONSTANTIN HARASIM a fost invitatul de astăzi la PUNCTUL PE I, prilej pentru a ura LA MULȚI ANI credincioșilor pe stil vechi, în ajunul Anului Nou.

 

 

Răspunzând întrebărilor lui RELU GAVRIL URSACHE referitoare la deszăpezirea drumurilor naționale, el a spus că circulația se derulează normal și că la toate cele 114 Primării este instituit serviciu de permanență.

 

 

HARASIM a punctat că locuitorii județului trebuie să își curețe trotuarele în dreptul gospodăriilor, iar agenții economici în fața sediilor.

 

 

“Este un grad mare de consum pe zona energiei electrice și a gazului natural, există o stare de verificare, de preîntâmpinare a problemelor.

Școlile sunt aprovizionate cu combustibil, la Fălticeni este o problemă la alimentarea cu apă, rețelele sunt vechi, la Suceava a fost întreruptă alimentarea cu agent termic, dar lucrurile revin la normal”.

 

 

HARASIM a atras atenția asupra necesității curățării coșurilor de fum, în ultimele zile ISU intervenind pentru stingerea mai multor incendii generate de scânteile scăpate din hornuri.

 

 

Mâine în zona de munte va fi prezentă o comisie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru monitorizarea cursurilor râurilor Bistrița și Dorna, pe care s-au format poduri de gheață.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *