full screen background image

Sancțiuni în cadrul PSD Suceava

Prima întrunire a Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD  Suceava, după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, a avut loc sâmbătă 14 ianuarie la Frasin.

 

 

Primul punct al ordinii de zi a fost prezentarea spre aprobare de către Comitetul Executiv Județean a unor propuneri luate de Biroul Permanent Județean : dizolvarea unor organizații locale ale PSD (Mălini, Comănești), excluderea din partid a unor membri din Organizația  Municipală Suceava, revocarea unui membru al Biroului Permanent Județean, pe considerentul că persoanele și organizațiile respective nu au reprezentat corect strategia partidului în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

 

 

Aceste propuneri au fost aprobate de Comitetul Executiv.

 

 

De asemenea, s-a luat act de autosesizarea Comisiei Județene de Etică referitoare la faptul că nici primarul comunei Mălini nu a reprezentat interesele PSD urmând a se întreprinde măsurile statutare pentru excluderea sa din partid.

 

 

Următorul punct al ordinii de zi a fost reprezentat de analiza pe zone și pe localități a rezultatelor obținute de PSD Suceava la alegerile parlamentare.

 

 

În continuare s-au luat unele decizii organizatorice : aprobarea completării Biroului Permanent cu vicepreședinți (Gh. Apetrei, G. Mârza, V. Iordache, E. Bejenariu, C. Nechifor, A. Rădulescu), a Comisiei Județene de Etică ( B. Filip); s-a decis deschiderea cabinetelor parlamentare PSD în toate zonele județului.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *