full screen background image

Prestige Tours International lansează în premieră un charter către Antalya din Suceava

Agenția de turism Prestige Tours International lansează în premieră pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava.

 

 

20160212_100801

 

Zborul va fi operat de Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours International, începând cu 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

 

 

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

 

 

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice cu destinația Antalya, cu plecare din zona de nord a Moldovei. Ca urmare, am conceput pentru 2016, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii VIP la sol pentru hotelurile deluxe, venind în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri” spune Elena Anghel, director Prestige Tours.

 

 

Zborul va fi operat în fiecare sâmbătă, începând cu 18 iunie, cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri.

 

 

Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering cald.

 

 

Toți cei care își vor achiziționa pachete în perioada ianuarie-martie vor beneficia de prețuri extrem de avantajoase.

 

 

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Botoșani, Târgu Neamț și Piatra Neamț.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *