full screen background image

Săptămâna Verde la Colegiul Mihai Eminescu Suceava

La Colegiul Mihai Eminescu Suceava s-a desfășurat programul Săptămâna Verde, cu activități educative și de responsabilizare a elevilor în legătură cu mediul înconjurător.

Participanții s-au familiarizat cu noțiunea de  schimbări climatice la nivel global, au înțeles să utilizeze resursele naturale în mod responsabil, să recicleze cât mai mult posibil și să protejeze biodiversitatea, pădurile și apele.

Programul a debutat cu dezbaterea pe tema Educația outdoor – deziderate și extensii în practica educațională, care a reunit 50 elevi.

Partea practică de educație outdoor a avut loc la Ocolul Silvic Mălini, în cadrul unui parteneriat devenit deja tradiție.

Programul Săptămâna Verde a continuat cu prezentări și conferințe pe teme ecologice privind creșterea, protejarea și exploatarea durabilă a pădurilor, precum și cu concursul Pădurea în viața noastră.

La final a fost organizat un târg al produselor bio.

Activitățile au fost coordonate și desfășurate de către profesorii ANCA GORBAN, CAMELIA MACARIE, FLORENTINA NĂSULEA, RODICA COZACIUC, GABRIELA ANUȚEI, CAMELIA LORENȚI, RAHILA CUȘNIR și de directoarele colegiului – SILVIA NUȚU și RALUCA CÎRȚU.

 

 

CITEȘTE ȘI

Lucrările de modernizare de la Colegiul Mihai Eminescu Suceava trebuie finalizate până în luna martie 2025

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *