full screen background image

Atelierul Resursele CRED : educație deschisă, în clasă și acasă la Suceava

Atelierele Proiectul CRED au revenit la Suceava, fiind dedicate resurselor educaționale deschise adresate cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

La Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza a avut loc Atelierul Resursele CRED : educație deschisă, în clasă și acasă, secțiunea limba română – limba franceză – limba engleză gimnaziu.

Atelierele sunt organizate în colaborare cu Casa Corpului Didactic, în fiecare județ fiind prevăzute a fi organizate câte 3, unul pentru cadrele didactice pentru învățământul primar și două pentru cadrele didactice care predau la nivel gimnazial.

Publicul-țintă este unul variat și plurivalent, fiind constituit din cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, atât din mediul rural, cât și din cel urban, directori de școli, cadre didactice debutante, metodiști, inspectori de specialitate și reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, se implementează la nivel național și are 12 parteneri instituții publice.

 

 

CITEȘTE ȘI

Atelierele Proiectul CRED revin în județul Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *