full screen background image

Întâlnire a elevilor Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava cu actorii Teatrului Matei Vișniec

Proiect la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava.

În perioada 18 martie 2022 – 31 august 2025 se desfășoară un proiect de parteneriat între Școala Gimnazială nr. 3 Suceava și Asociația UN CONCEPT LUNA, SPECTACOLUL LECTURII, LECTURA CA SPECTACOL.

Obiectul parteneriatului îl constituie desfășurarea unor activități cu scop educațional în vederea îmbunătățirii serviciilor educaționale oferite de Școala Gimnazială nr.3 și a extinderii sferei de cunoaștere a elevilor care frecventează cursurile acestei școli.

Una dintre activitățile propuse a adus în fața elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a actori de la Teatrul municipal Matei Vișniec – Clara Popadiuc, Răzvan Bănuț și Cătălin Mândru.

Cele două piese citite de actori pe scena improvizată din fața elevilor (FRATERNITATE. EGALITATE de Jacques Ribes și ÎN PICIOARE  de Sophie Mangez)  au stârnit curiozitatea copiilor, care au purtat un real dialog cu actorii.

Întrebările lor au vizat culisele meseriei de actor, abilitățile necesare urmării unei cariere în teatru, experiențe inedite din timpul spectacolelor.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

https://www.radioimpactfm.ro/parteneriat-interscolar-erasmus-la-scoala-gimnaziala-nr-3-suceava/

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *