full screen background image

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava CRISTINEL CREȚU cercetat de DNA pentru luare de mită și trafic de influență

Vicepreședinte CJ Suceava cercetat de DNA.

Procurori DNA Cluj derulează urmărirea penală față de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava CRISTINEL CREȚU, pentru luare de mită și trafic de influență.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii decembrie 2020 CREȚU ar fi primit de la administratorul unei societăți comerciale, suma de 40 mii euro, lăsându-l să creadă că va interveni pe lângă persoanele din cadrul instituției, astfel încât derularea unui contract încheiat cu firma administratorului să decurgă în bune condiții, iar plățile să fie făcute la timp.

Luna trecută, CRISTINEL CREȚU, în legătură cu un alt contract de întreținere a drumurilor județene pentru care avea atribuții de verificare, i-ar fi pretins aceluiași om de afaceri încă 40 mii euro pentru desfășurarea fără impedimente a contractului.

În acest context, astăzi vicepreședintele Consiliului Județean Suceava ar fi primit de la omul de afaceri, cu titlu de mită, suma de 40 mii euro, moment în care a fost realizat flagrantul.

Pe tot parcursul cercetărilor, CRISTINEL CREȚU se bucură de prezumția de nevinovăție.

 

 

SUBIECT ASEMĂNĂTOR:

https://www.radioimpactfm.ro/perchezitii-dna-la-serviciul-de-permise-si-inmatriculari-suceava-fraudarea-probelor-se-facea-in-schimbul-a-5-000-7-000-euro/Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *