full screen background image

Proiecte ale Ministerului Dezvoltării pentru localitățile sucevene

Ministrul Dezvoltării CSEKE ATTILA s-a întâlnit cu primarii municipiilor și orașelor din județul Suceava, cărora le-a prezentat priorităţile pentru perioada următoare, respectiv lansarea programului pentru construcţii de creşe, proiectele de cadastrare şi cele care vor fi propuse prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

 

El a ținut să afle de la primarii suceveni ce probleme au întâmpinat în derularea proiectelor finanţate prin Ministerul Dezvoltării.

În urma acestor discuţii, CSEKE ATTILA a dat asigurări că va prelua toate aceste probleme ridicate, pentru a fi identificate soluţii la nivel guvernamental.

În timpul discutiilor s-a conturat ideea stabilirii priorităților prin consultări la nivel județean, cu respectarea autonomiei locale, astfel încât nicio localitate să nu rămână fără a avea proiecte pentru dezvoltare.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava GHEORGHE FLUTUR a făcut un bilanţ al proiectelor cu finanţare prin Ministerul Dezvoltării, el precizând că în judeţ sunt 483 obiective aprobate la finanţare, în valoarea de 286 milioane euro.

Dintre acestea, 233 proiecte sunt deja finalizate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *