full screen background image

„Ne vedem de la muzeu !” – un nou proiect online al Muzeului de Istorie Suceava

Muzeul Național al Bucovinei vine în întâmpinarea dorinței elevilor de a vizita, în grup, împreună cu toată clasa, expozițiile permanente ale Muzeului de Istorie Suceava, propunând tururi ghidate, interactive, prin intermediul aplicației ZOOM.

 

Proiectul de educație muzeală Ne vedem de la muzeu ! a fost conceput pentru a suplini dorința elevilor de a „vizita” muzeele, de a diversifica informațiile istorice predate în clasă și de a oferi o alternativă cât mai plăcută lecțiilor clasice de istorie ori de dirigenție.

Coordonați și ghidați de specialiștii muzeului, vizitatorii virtuali vor poposi, pe rând, în sălile muzeului, expoziția de bază a Muzeului de Istorie desfășurându-se cronologic, de la cele mai vechi descoperiri arheologice, datând din Paleoliticul Inferior până la Revoluţia de la 1989.

Cadrele didactice care doresc să „viziteze” cu elevii Muzeul de Istorie Suceava se pot programa la numerele de telefon 0230.216.439,  0747.415.751 sau pe adresa de email  marketing@muzeulbucovinei.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *