full screen background image

R3HAB și Andy Grammer se reunesc pentru un fusion emoționant

R3HAB și Andy Grammer s-au reunit pentru o nouă colaborare! ”Close To You” este a doua piesă pentru care cei doi artiști lucrează împreună, după prima experiență muzicală – ”Good Example”.

După ce a lansat ”Stars Align” alături de Jolin Tsai, artista fenomen a momentului, de origine chineză și ”Distant Memory”, alături de Timmy Trumpet și W&W, R3HAB este pregătit să scoată în evidență și stilul său radiofriendly. Instrumentele organice, ritmurile fluide care se acompaniază perfect cu vocea sensibilă a lui Grammer și versurile pline de emoție fac din  “Close To You” single-ul perfect pentru această primaveră.

“Când vreau să realizez un potențial hit, îl sun pe Andy. El are o perspectivă ieșită din comun asupra lumii și o canalizează în cântece inspiraționale. Ne-a plăcut să lucrăm pentru piesa “Good Example”, încă de atunci așteptând o nouă colaborare cu el. Andy mi-a arătat demo-ul piesei “Close to you” și am putut să o aducem la viață foarte rapid. Sunt încântat și abia aștept ca lumea să audă acest cântec și să danseze.” – R3HAB

”Ce am simțit în momentul în care am scris piesa ”Close To You” a fost acel moment straniu pe care îl am de fiecare dată când sunt cu persoana potrivită, sentiment ce îmi dă impresia că a fost menit să se întâmple.” – Andy Grammer.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *