full screen background image

Recomandări ale polițiștilor la ofertele de reduceri în magazine

În această perioadă, în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Inspectoratul de Poliție Suceava face o serie de recomandări.

 

 

La cumpărăturile în magazine, evitaţi să aveţi sume mari de bani în numerar, când achitaţi cumpărăturile nu scoateţi toată suma, ci numai necesarul plăţii și tastaţi codul PIN cu discreţie atunci când efectuaţi plata cu cardul.

 

 

Furturile din buzunare şi genţi se comit, în special, în locurile aglomerate – dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui hoț.

 

 

La cumpărăturile online, nu furnizaţi codul numeric personal, seria şi numărul de buletin, de la paşaport sau de la permisul de conducere, întrucât vânzătorul nu are nevoie de aceste informaţii.

 

 

Documentaţi-vă înainte de a participa la licitaţiile prin internet, cu privire la obligaţiile în calitate de cumpărător, dar şi cu privire la obligaţiile vânzătorului.

 

 

Examinaţi feedback-ul vânzătorului, oferit de alţi cumpărători, iar dacă acesta are un istoric negativ de tranzacţionare nu cumpăraţi de la el.

 

 

Nu oferiţi informaţiile de pe card dacă siteul nu foloşeste o conexiune securizată şi dacă reputaţia acestuia este îndoielnică.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *