full screen background image

sanah – Invisible Dress (Maro Music x Skytech Remix)

„Invisible Dress” este o adaptare în engleză a piesei de pe albumul artistei sanah, Królowa dram, care a cucerit mediul online încă din primele momente de la lansare. Într-un timp scurt, piesa a câștigat o multitudine de aprecieri la nivel international, generând aproape un milion de vizionări pe YouTube. Odată cu noul remix realizat de Maro Music și Skytech, aceasta a primit un nou vibe, de dance house.

Notele aproape hipnotice și ritmul care-ți reține atenția își fac simțită prezența chiar din momentul în care dai play. Remix-ul celor doi creează un univers paradoxal, îndemnându-te să simți tristețea și neputința exprimată de versuri, dar și energia pozitivă, ademenitoare a melodiei. Noua variantă a piesei „Invisible Dress” îți aduce atmosfera de club la tine acasă, iar sound-ul catchy o să te oblige să pui piesa pe repeat, îți garantăm!

„A fi în lockdown nu înseamnă că nu ai voie să te distrezi. Dansează prin cameră, în jurul mașinii tale, în afara casei. Nimeni nu îți poate lua acest lucru!”, susține Maro Music. Pentru el, remix-urile sunt întotdeauna despre a-ți crea un mood nice, de distracție. Încă n-ai dat play?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *