full screen background image

Te Pai feat. Margad – Careless Whisper (remake)

Reinterpretarea piesei Careless Whisper este realizată într-un duet sicilian, de către Te Pai și cântăreața de origine rusă, Margad, în producția lui Steve Forest. Riff-ul proeminent de saxofon este înlocuit cu sound-uri fresh, actuale. Dinamica beat-ului și vibe-ul futuristic al piesei conturează perfect vocea armonioasă a frumoasei rusoaice.

Adaptarea contemporană aduce un remix vibrant, revigorant, ca o gură de aer proaspăt în vârful muntelui. Iar, dacă suntem atât de aproape de sărbători și vorbim de muzică bună și munte, cu siguranță putem fi acompaniați, inclusiv, de un vin fiert, cu muulte fructe și condimente.

Careless Whisper este una dintre cele mai frumoase balade pop din anii ‘80 și una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. Piesa este scrisă de George Michael în perioada în care făcea parte din duo-ul Wham!, care a luat naștere în 1981. Interpretarea celebrului artist are aproximativ 650 de milioane de accesări pe Youtube și a fost premiată, de-a lungul timpului, în nenumărate rânduri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *