full screen background image

Sandra N și Adrian Sină reinventează o piesă folk: “Mă dor ochii, mă dor”

Boracay-AKCENT-FEAT-sandra-n-videoclip-by-devoratormondenro

 

Sandra N și Adrian Sînă readuc în atenția noastră farmecul unei piese folk a anilor ‘70, “Mă dor ochii, mă dor” și îl transpun în realitatea urbană, dovedind astfel că scenariile poveștilor de iubire își pot schimba forma, dar nu și fondul și nu sunt determinate de trecerea timpului.

 

Pentru Sandra, noua piesă este încărcată cu valoare sentimentala, iar mesajul pe care ni-l transmite este unul cu un puternic accent personal: “Piesa aceasta este ca un dar pentru oamenii pe care îi iubesc și îi respect cel mai mult: familia mea. Este un omagiu pentru locul meu natal, sătucul de munte de baștină, dar și o refulare a trădărilor și dezamăgirilor pe care le-am trăit”.

“Mă dor ochii, mă dor” este una de tradiție pentru familia Sandrei: “Refrenul “Mă dor ochii, mă dor” era frecvent cântat în familia mea, de tatăl meu, de unchii mei, de verișoarele mele. Eu sunt de origine de la sat, locul meu de suflet, locul copilăriei și al purității și versurile din refren mă reprezintă întrucât au elemente care descriu acest loc (lumina stelelor, mă duc și mă duc pâna la izvor sub nuc)”, a mărturisit artista.

 

Casa părintească este un adevărat refugiu pentru Sandra, micul său colț de rai în care se adăpostește de fiecare dată când simte nevoia de regăsire a sinelui: “De fiecare dată când m-am simțit într-o situație tensionată, când am fost supărată sau dezamăgită în orașul în care locuiesc de 5 ani, am dat o fugă până acasă pentru a-mi aminti cine sunt cu adevarat”.

Dragostea de casă și de familie a inspirat-o pe Sandra să lanseze adaptarea urbană a cântului tradițional. Artista a povestit: “I-am propus lui Adrian să facem un remake după acest cântec frumos, i-am cântat piesa, i-a placut și a fost de acord. Îi mulțumesc că m-a ajutat și m-a susținut în acest vis, mi-am dorit mult ca acest proiect de suflet să se concretizeze, iar el a fost foarte deschis. Și mulțumesc mult și Roton Music pentru toată încrederea și pentru faptul că m-au susținut, iar împreună am reușit să facem un clip exact cum așa cum mi-l imaginam”.

 

Aici poți viziona videoclipul:

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.