full screen background image

Scenarii roșii la Adâncata, Grămești, Mănăstirea Humorului, Pojorâta și Șcheia

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis noi măsuri restrictive din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

În Adâncata, Grămești, Manăstirea Humorului, Pojorâta și Șcheia este interzisă activitatea cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice deschise.

În Bălcăuți, Botoșana, Hănțești, Ilișești și Vatra Moldoviței desfășurarea acestor activități este permisă  fără a depăși 30 % din capacitatea maximă a spațiului, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, zone de așteptare, exteriorul obiectivelor turistice, zone pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ.

De asemenea, Comitetul pentru Situații de Urgență a decis funcționarea exclusiv online la Colegiul Ștefan cel Mare Suceava și la Școlile Gimnaziale Ioan Băncescu Adâncata, Pahomie Vasiliu Grămești, Krystyna Bochenek Poiana Micului, Dimitrie Păcurariu Șcheia și la cea din Pojorâta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *