full screen background image

SICKOTOY și EM44 prezintă Gasolina

SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România, cu un succes răsunător în străinătate. A semnat zeci de hituri atât pentru artiști din țară, cât și pentru artiști internaționali, este câștigător al unui premiu Grammy pentru “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”, iar astăzi aduce o colaborare inedită cu EM44, o artistă complexă, profundă, cu un background solid în muzică. Cei doi artiști lansează piesa Gasolina, un adevărat imn al verii și al stării de bine, care așteaptă să fie inclusă în cât mai multe playlisturi șă să fie dată mai tare la toate petrecerile.

Gasolina este o piesă la care am lucrat împreună cu Ilkay Sencan, Arash, Moh Denebi si Gabriella Grombacher într-o sesiune dedicată, ce a avut loc în Republica Dominicană, sesiune din care au rezultat mai multe piese cu potențial de plasare către nume mari din industria muzicală. Procesul a fost foarte fun, totul a curs natural și piesa a prins contur foarte repede. Este prima colaborare cu EM44, suntem foarte încântați de ce a ieșit și abia așteptăm să ascultați și voi” a declarat Alex Cotoi (Sickotoy).

“Este prima colaborare cu Alex Cotoi și sunt foarte fericită cu ce a ieșit, avem și alte piese în plan pentru viitor, așa că sperăm să vă placă Gasolina!” a declarat EM44.

Gasolina este redată vizual printr-un clip animat, iar în curând va fi lansat și clipul oficial al piesei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *