full screen background image

Spitalul Județean Suceava, centru de excelență pentru instruirea personalului medical

Astăzi la Spitalul Județean Suceava a avut loc lansarea proiectului centrului de excelență pentru instruirea per­­sona­­lului medical implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate în context transnațional inovativ.

Proiectul în valoare de aproape 11 milioane lei se va desfășura între februarie  2018 și februarie 2021 şi va fi imple­mentat împreună cu un partener italian.

 

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea nivelului de competențe pentru 870 de profesionişti implicați în do­meniile prioritare de sănătate, pentru a asigura creşterea accesului la servicii accesibile, durabile şi de înaltă calitate în domeniul asistenței medicale.

 

Membrii grupului țintă vor participa la mai multe cursuri de formare în România şi în Italia, ce vizează sănătatea femeii şi copilului, boli netransmisibile majore, boli transmisibile, sănătate mintală și boli rare.

 

De asemenea, participanții se vor implica în seminarii, workshopuri şi schimburi de experiență naționale şi internaționale.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *