full screen background image

The Answer lansează „Magical”

Ne apropiem de luna dedicată dragostei, ceea ce anunță și o serie de piese care vor stârni sentimente puternice în sufletele ascultătorilor noștri. Iar ce sentiment este mai magic decât cel de iubire sinceră, aspirațională, către tărâmuri nedescoperite de inima fiecăruia dintre noi până acum? The Answer lansează Magical, o pură declarație plină de însemnătate, numai bună de ținut aproape când luna îndrăgostiților bate la ușă.

”Mă bucur că începem acest an cu un nou proiect fain, ambițios, așa cum este The Answer. Și, pentru că drumul pe care vrem să îl urmăm este unul ambițios, magic, pe care de-abia așteptăm să îl parcurgem, ideea primei noastre piese a apărut într-un mod mai mult decât natural. Magical exprimă modul în care aspirăm să ne autodepășim și curajul de a o lua oricând pe un drum nou care, automat, vine și cu propriile sale provocări”, spune Alexandru Unc.

Prin emoția pe care o transmite, Magical nu este doar despre sentimente, ci și despre o stare permanentă –  cea de a fi îndrăgostit și de a avea curajul să descoperi și să te autodescoperi. Despre ambiția de a afla ceea ce se află în spatele oricărui semn de întrebare cu care te confrunți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *