full screen background image

TEMBLEQUE dă startul hiturilor în 2021.

News, news, news! NOSFE, Alexandra Stan și Sak Noel în featuring cu Los Tioz dau startul hiturilor în 2021 cu Tembleque, care va rămâne mult timp pe repeat în playlist-urile tuturor. Cu un vibe exotic, care ne trimite cu gândul la plaje însorite, Tembleque este piesa potrivită cu care să începem acest an.

Versurile Take me down to wonderland fac din mesajul piesei o dorință, un cadru al unei iubiri de o vară. La fel de intrigant este și titlul piesei, Tembleque, care își are originea în Puerto Rico, reprezentând nimic altceva decât un desert exotic delicios din nucă de cocos. #ShakeItLikeATembleque se va auzi pe buzele tuturor, ca o provocare sau o promisiune în așteptarea verii și a petrecerilor.

A fost genial să lucrez cu Sak Noel și Alexandra la piesa “Tembleque”! Super vibe și super inspirație! Let’s do this! Vă pupă UNCHIU!, spune NOSFE.

Sunt super excited să încep anul 2021 cu această colaborare, alături de NOSFE, Sak Noel și Los Tioz. Tembleque e o stare de spirit, sper că veți rezona cu piesa și va fi nelipsită din playlist-urile voastre. Let’s dance like there’s no tomorrow!”, a adăugat Alexandra Stan. Play!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *