full screen background image

Theodora lansează single-ul și videoclipul “Ce tare”, feat Cortes

IMG_2002-Edit-3000

 

#CeTare! Theodora revine cu un nou single și videoclip, de această dată, featuring Cortes, după super-colaborarea cu Pacha Man, de anul trecut.

 

Videoclipul a fost regizat de catre iRonic, iar cei doi sunt deja la a 2-a colaborare, dupa “Cu tine pe mine”. Clipul s-a filmat pe parcursul unei zile întregi în Halele Carol, iar Theodora a fost răsfățată de o super echipa de beauty.

 

Compusă  de către Ciprian Blaga și DJ Sava, piesa “Ce tare” este cel de-al treilea single al tinerei artiste și vine cu un sound special, un pop-dance cu influențe urban-flirty.

 

“Când am ascultat prima oară piesa în studioul lui DJ Sava, am știut că trebuie să fie piesa mea. Mă regăsesc în fiecare cuvant al piesei, e povestea sufletului meu pusă pe note muzicale. ‘Ce tare’ e un featuring cu Cortes, iar clipul l-am filmat cu iRronic, același regizor cu care am lucrat și la primul videoclip. E un clip de imagine, cu un vibe foarte pozitiv, prin care am vrut să transmit oamenilor bucuria și extazul cu care-mi trăiesc viața”, declară Theodora.

 

“Piesa o știu de mult, din studio, și încă de la început mi-am dorit să dau o strofa pe ea. M-am bucurat când am cunoscut-o pe Theodora și am ascultat partea cântată de ea. Nu cred că ar fi fost o altă alegere mai bună pentru acest single. Filmările clipului au decurs lin, fără întâmplări neplăcute, într-o atmosferă intimă, dar profesională”, declară Cortes.

 

Poți viziona aici videoclipul:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *