full screen background image

Trupa VUNK va concerta la USV

Luni, 3 octombrie, de la ora 19, pe esplanada corpului A a Universității „Ştefan cel Mare”, Casa de Cultură a Studenților din Suceava din cadrul USV va organiza un concert spectaculos la care sunt așteptați să participe toți sucevenii și studenții universității.

 

vunk2

 

Muzică de calitate, premii, fani, emoții, atmosferă. Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu, Nicu Sârghea – într-un cuvânt VUNK. Cu o istorie bogată și cu hituri deja arhicunoscute VUNK este una din trupele preferate din România, ritmurile lor fiind ușor de recunoscut de orice ascultător.

 

 

Sunteți invitați să fredonați hituri consacrate precum: “Artificii pe tavan”, “Pleacă”, “Scapă-mă de ea”, “Fă-mi cu mâna” și multe altele. Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini și tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor săi o complexă experiență artistică.

 

 

Deschiderea concertului va fi asigurată de trupa Univercity a studenților USV, iar de after se va ocupa Aykad pe ritmuri de muzică electronică.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *