full screen background image

VIDEO / EUROPA 2024 VOTEAZĂ / Larisa Blanari : „Europarlamentarii români trebuie să lupte pentru proiectul PRODUS ȘI PROCESAT ÎN ROMÂNIA ȘI VÂNDUT ÎN U.E.”

La alegerile europarlamentare din 9 iunie va candida, din partea alianței electorale PSD-PNL, suceveanca Larisa Blanari.

Invitată în studioul EUROPA 2024 VOTEAZĂ, la emisiunea realizată de Relu Gavril Ursache, ea a prezentat câteva dintre marile teme europene care au fost, din păcate, absente din această campanie electorală: atragerea fondurilor europene PNRR și POR, digitalizarea în administrație, dezvoltarea infrastructurii rutiere, problemele generate de migrație „care nu ar trebui să ne îngrijoreze” și obținerea conducerii de către țara noastră a unui viitor Comisariat European.

 

 

EUROPA 2024 VOTEAZĂ este o emisiune de promovare electorală. Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat și realizat de operatorul economic SC STIL MEDIA SRL într-un tiraj de un exemplar. Cod mandatar financiar: PSD 21240002.

 

 

VEZI ȘI

VIDEO / ALEGERI LOCALE 2024 / Andrei Cristof : „Avem urgentă nevoie de un Spital Municipal și de minim 5 Centre de Permanență”

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *