full screen background image

VIDEO / Olivia Rodrigo a lansat single-ul “Vampire”

Olivia Rodrigo a lansat single-ul “Vampire”. Piesa emoțională crudă, dar compusă în mod extravagant, marchează single-ul principal de pe albumul GUTS al artistei în vârstă de 20 de ani, care va fi lansat pe 8 septembrie.

Produs de și co-scris cu Daniel Nigro, principalul partener creativ al lui Rodrigo la SOUR, „vampire” marchează o îndepărtare de la minimalismul visător al hiturilor din trecut.

„Am fost supărată de o anumită situație și m-am dus în studio singură și m-am așezat la pian, iar acordurile, melodia și versurile, pur și simplu s-au revărsat din mine”, își amintește ea. „Este un cântec despre a te simți confuz și rănit și la început am crezut că a fost menit să fie o baladă pentru pian. Dar când eu și Dan am început să lucrăm la asta, am juxtapus versurile cu aceste tobe și schimbări nebunești de tempo. Așa că acum este ca un cântec sfâșietor pe care poți dansa.”

Regizat de faimoasa Petra Collins, videoclipul pentru „vampire” a avut premiera pe MTV Live, MTVU și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square. Collins a regizat anterior videoclipul pentru „brutal” al lui Rodrigo și a câștigat o nominalizare la GRAMMY® pentru munca ei la videoclipul pentru „good 4 u”.

Scris parțial la legendarul Electric Lady Studios din New York, GUTS a prins viață în principal în studioul din garaj al lui Nigro din Los Angeles. Deși fiecare melodie intensifică onestitatea emoțională care i-a impregnat întotdeauna povestirea, albumul o găsește în cele din urmă pe Rodrigo extinzându-și paleta expresivă și dezvăluind dimensiuni cu totul noi ale artei sale.

CITEȘTE ȘI

VIDEO / DJ SAVA, IULIANA BEREGOI ȘI SHIFT AU LANSAT „GAȘCA 23”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *