full screen background image

VIDEO/ VAMERO X JOST AU LANSAT “CURE FOR LONELY”

“Cure For Lonely” este piesa electronică electrizantă ce a reieșit din colaborarea dintre VAMERO și Jost.

Piesa a fost scrisă de Stephanie Shabashev, Klara Elias, Joona Petikäinen, Andy Dust și produsă de Skywalk și Andy Dust (VAMERO). Mix & master-ul au fost realizate de DEL8, Andy Dust și Dustyvibez Group.

„«Cure For Lonely» este o piesă perfectă pentru vacanțe. Am vrut să păstrăm sensul ascuns și mesajul de dragoste, adăugând un ritm și o vibrație de dans. În drop am folosit sintetizatoarele KORG binecunoscute, îmbinând sound-urile din anii ’90 cu un tempo modern.” ne spune VAMERO.

„Prezentăm «Cure For Lonely», o nouă piesă care sigur va rezona cu ascultătorii de pretutindeni. Cu o melodie captivantă și versuri cu care se poate relaționa ușor, acest track surprinde sentimentul universal al singurătății pe care toți îl experimentăm la un moment dat. Este un memento că, chiar și în cele mai întunecate momente, există speranță și confort de găsit. Fie că treci printr-o perioadă dificilă sau ai nevoie doar de un impuls muzical, «Cure For Lonely» oferă ceva liniștitor pentru suflet, reamintindu-ne că nu suntem niciodată cu adevărat singuri.” spune Jost.

VAMERO este un proiect creat de producătorul polonez Andy Dust și DJ-ul german Vicero.

VEZI ȘI

VIDEO/ BECKY HILL A LANSAT – “OUTSIDE OF LOVE”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *