full screen background image

25 de infractori suceveni prinși în flagrant

 

În perioada 6 – 13 ianuarie, poliţiştii suceveni au acţionat cu efective sporite pentru creşterea siguranţei cetăţeanului şi descurajarea comportamentelor de tip antisocial.

 

 

Au fost organizate peste 300 de patrule de poliţie şi au fost desfăşurate acţiuni punctuale pe toate segmentele ce vizează siguranţa cetăţeanului: infracţionalitate contra persoanei, siguranţa patrimoniului, fapte de natură economică şi siguranţă rutieră.

 

 

Nu au fost înregistrate evenimente negative, nefiind înregistrat niciun eveniment rutier grav şi nefiind sesizate fapte grave cu violenţă.

 

 

Pentru a se ajunge la aceste rezultate pozitiv, având în vedere şi sărbătorile de rit vechi derulate în această perioadă, zilnic peste 220  de poliţişti au fost în stradă, la datorie.

 

 

În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost reţinute 28 de premise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

 

 

Poliţiştii au intervenit cu operativitate la 354 de evenimente sesizate prin SNAU 112 sau prin alte moduri de sesizare.

 

 

Au fost intensificate, totodată şi activităţile investigative şi de cercetare penală, fiind constatate 198 de infracţiuni şi cerectate penal peste 100 de persoane.

 

 

Prezenţa activă în teren a poliţiştilor este evidenţiată şi de surprinderea şi identificarea în flagrant a 25 de infractori.

 

 

Faţă de 6 persoane, poliţiştii au dispus măsuri preventive, privative de liberatate.

 

 

De asemenea, în această perioadă, poliţiştii au identificat 6 persoane urmărite în temeiul legii – 3 la nivel naţional şi trei urmăriţi la nivel internaţional.

 

 

În cadrul acţiunilor de verificare şi control au fost aplicate 511 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 276.238 lei.

 

 

Deoarece prioritar în această perioadă a fost segmentul siguranţei şi ordinii publice, peste 100 dintre aceste sancţiuni au fost aplicate tocmai pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

 

 

Alte peste 350 de sancţiuni au fost aplicate la regimul rutier şi 48 de sancţiuni au fost aplicate pentru acte ilicite de comerţ.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *