full screen background image

Albumul de debut al lui Charlie Puth – direct în top 5 Billboard

charlie puth

 

Charlie Puth a reușit să pătrundă deja în topuri cu albumul său de debut “Nine Track Minds”. Discul care include hiturile “One Call Away”, precum și “Marvin Gaye (ft. Meghan Trainor”) – distins cu platină – a debutat direct pe locul 5 în clasamentul Billboard’s Top Current Albums.

De asemenea, materialul a intrat și în top Billboard 200 pe poziția a șasea cu 65.000 de unități vândute. “Nine Track Mind” este disponibil acum pe toate platformele de download și streaming.

 

Puth va celebra lansarea albumului cu o prestație TV în cadrul show-ului CBS “The Late Late Show with James Corden”, asta dupa ce deja a trecut prin platourile de la Jimmy Kimmel Live!, TODAY, dar și Ellen DeGeneres Show.

În timpul emisiunii lui Ellen, Charlie a făcut anunțul nominalizărilor pe care le-a obținut în cadrul ediției de anul acesta a premiilor Grammy.

Artistul va porni și într-un turneu de promovare care începe pe data de 3 martie la San Francisco. Totodată, Charlie o va însoți și pe Selena Gomez într-un turneu separat, programat pentru vara aceasta.

 

Charlie Puth se bucură în acest moment de reacțiile entuziaste pe care le-a stârnit single-ul “One Call Away” care se situeaza pe locul 20 în topul Billboard Hot 100. De asemenea, piesa a strâns până în acest moment peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Precendentul single, “Marvin Gaye (ft. Meghan Trainor)” a fost distins cu platinaă pentru vânzări de peste 2 milioane de copii, ajungând să domine clasamentele din Irlanda, Franța, Noua Zeelanda și UK și să se poziționeze în top 5 în Australia, Austria, Belgia, Spania, Polonia și Elvetia. Videoclipul a depășit 237 milioane de vizualizari pe YouTube.

 

Charlie Puth s-a remarcat odată cu hitul realizat în colaborare cu Wiz Khalifa, “See You Again” care a fost inclus pe coloana sonoră a filmului Furious 7.

 

La premiile Grammy de anul acesta, piesa a obținut nominalizări la 3 categorii importante: “Song of the Year,” “Best Pop Duo/Group Performance,” și “Best Song Written For Visual Media.”

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *